De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 woensdag 23 februari 2005 00:00

Volvo Trucks helpt Therapeutische Gemeenschap verhuizen

Eind februari verhuist de Therapeutische Gemeenschap van Sint-Kruis-Winkel (TGS) naar Gent. Van harte dank aan Volvo Europa Trucks om ons op 28 februari een vrachtwagen in bruikleen te geven voor de verhuis.
Eind februari verhuist de Therapeutische Gemeenschap van Sint-Kruis-Winkel (TGS) naar Gent. Dankzij de logistieke ondersteuning van Volvo Europa Trucks kan de verhuis vlot georganiseerd worden. Van harte dank aan Volvo Europa Trucks om ons op 28 februari een vrachtwagen in bruikleen te geven voor de verhuis.

TGS neemt haar intrek in een mooi verbouwd pand op de rand van de campus van het Psychiatrisch Centrum Guislain. De mensen van de Sociale Werkplaats van de Sleutel hebben er bergen werk verzet : valse wanden werden geplaatst, plafonds en sanitair moesten worden vernieuwd. Alles kreeg een verfrissend nieuw laagje verf. Ook de bewoners konden meer dan een handje toesteken.

Na de verhuis nemen we de komende weken in alle rust tijd om iedereen toe te laten zich goed aan te passen aan de nieuwe omgeving en om onze collega’s op de campus te laten kennismaken met onze therapeutische gemeenschap. We gooien dit voorjaar zeker nog onze deuren open zodat iedereen kan kennismaken met de nieuwe locatie van onze Therapeutische Gemeenschap voor dubbel diagnose cliënten te Gent (TGG).

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.