De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 vrijdag 24 november 2006 00:00

Oude kerstballen zorgen voor sfeer bij De Sleutel in Merelbeke

Heeft u nog oude kerstballen liggen op zolder? Misschien kan u dan meedoen aan de speciale actie die ook ten goede komt aan onze Therapeutische Gemeenschap te Merelbeke. De inzamelactie loopt nog tot 10 december.
Het tuincentrum Eurotuin, met ook een zetel in Merelbeke, heeft deze residentiële afdeling van De Sleutel uitgekozen voor hun grootse kerstballen-actie. Alle binnengebrachte kerstballen worden samen met een grote kerstboom met bijpassende lichtjes en slingers geschonken aan de Therapeutische Gemeenschap, gevestigd aan de Hundelgemsesteenweg.

$$1

“We organiseren deze actie vanuit de overtuiging dat bedrijven ook een maatschappelijke rol te vervullen hebben", zo zegt Ivan Habraken, bedrijfsleider bij Eurotuin. Bij een vorige editie werden bijna 1000 kerstballen geschonken voor een ander goed doel. De Sleutel is verheugd met deze ondersteuning die ook aansluit bij onze behoefte om met de afdeling in Merelbeke goed in de buurt geïntegreerd te zijn.$$2

Twee jaar terug organiseerde onze afdeling in Merelbeke nog een kerstmarkt om de omwonenden nader kennis te laten maken met de werking van Therapeutische Gemeenschap aldoor. We danken dan ook Eurotuin om ons nu te helpen in de verdere uitbouw van een goed nabuurschap.

Meer info : bij Eurotuin op tel 09 387 09 90 of via ivan@eurotuin.be

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.