De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 dinsdag 06 maart 2007 00:00

Dagwerking wil zich tonen tijdens Dwars door Brugge

Op zondag 6 mei wordt de wedstrijd ‘Dwars door Brugge’ opnieuw gelopen. Ook een aantal cliënten van het dagcentrum van De Sleutel in Brugge bereidt zich volop voor op een deelname. Twee stafmedewerkers van het dagcentrum doen eveneens mee. De voorbereiding gebeurt in samenwerking met de Rotary in Brugge.
Sportactiviteiten nemen in de dagwerking een belangrijke plaats in. Sommige sporten zitten verplicht in het programma. Deze ‘start to run’ echter niet. De cliënten die willen deelnemen bereiden zich voor op eigen initiatief.

$$L

De afstand van de ING-loop ‘Dwars door Brugge’ bedraagt 15 km. Deze afstand zonder training aanvatten is allerminst aangewezen. Een goede opbouw is onontbeerlijk, rekening houdend ook met de minder goede conditie waarin de meeste van onze cliënten zich bevinden.

Niet toevallig dus dat de mensen van de dagwerking zich sinds begin februari wekelijks trainen ter voorbereiding op deze krachttoer. Dankzij ‘start to run’ die ze volgen in samenwerking met de lokale Rotary club Brugge ’t Vrije wordt de fysieke inspanning goed opgebouwd en begeleid. Maar volhouden is niet evident.

We doen hier dan ook een oproep naar mogelijke andere loopkandidaten. Vindt u ook dat uw fysieke paraatheid dient te worden opgevijzeld? Sluit dan aan bij deze groep. Elke donderdagavond vertrekken ze om 20.00u. aan de parking op de hoek van de Guldenvlieslaan en de Bevrijdingslaan.

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.