De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 dinsdag 31 juli 2007 00:00

Zeil opnieuw met ons mee!

Bent u op zoek naar een ontspannend moment voor een familiegebeuren of vriendengroep? Of zoek je voor het werk een aangename teamopbouwende bedrijfsactiviteit? Neem dan op zondag 9 september deel aan de Zee-Zeildag van De Sleutel. Vorig jaar bracht deze activiteit bijna 10.000 euro op ten voordele onze afdeling Preventie. Op onze speciale website kan u de sfeer van vorig jaar opsnuiven en inschrijven...
Op zondag 9 september 2007 organiseert de Nieuwpoortse jachthaven samen met de Fifty-One club van Nieuwpoort een familiale zeiltocht ten voordele van De Sleutel. Voor de derde maal reeds. Ook de bewoners en de stafmedewerkers van onze Therapeutische Gemeenschap van Merelbeke nemen opnieuw deel met de Antwerp Flyer, een groot opleidingsjacht. Voor hen is het een sluitstuk van een zeilopleiding kaderend in hun therapeutisch programma.

$$R

Dit evenement is een ideale gelegenheid om samen met uw genodigden een ontspannende, sportieve en sfeervolle dag te beleven. Kom met de familie of promoot deze activiteit bij kennissen of collega’s. Of tracht er een bedrijfsuitstap van te maken. Samen een dagje zeilen op zee is een unieke manier om de collegialiteit en de goede sfeer te stimuleren!

$$L $$R


Vorig jaar mochten we tijdens de tweede Zee-Zeildag meer dan 500 deelnemers verwelkomen. Het was een onvergetelijke dag! Reserveer dus zeker die dag in de agenda.

Via onderstaande link naar www.zee-zeildag.be kan u nader kennismaken met deze activiteit, enkele reacties van deelnemers bekijken en natuurlijk ook inschrijven.

Prijs deelname: 30 euro, inclusief lunchpakket en receptie
(7-14 jaar 15 euro per deelnemer)

Wil u op de hoogte blijven, of overweegt u deze activiteit te kiezen als teamopbouwende bedrijfsactiviteit, laat uw interesse nu al weten en reageer via info.zeezeildag@fracarita.org. We houden u dan zeker op de hoogte of kunnen uw individuele vraag dan bekijken. Desgewenst komen wij onze Zeezeildag in uw bedrijf voorstellen.

Belangrijk: donateurs van De Sleutel die zich (met volledige adres) bij ons melden via info.zeezeildag@fracarita.org kunnen rekenen op een voordeliger inschrijvingstarief.

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.