De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 vrijdag 07 september 2007 00:00

Steeds meer klanten ontdekken voordelen sociale tewerkstelling

Voor onze diverse werkplaatsen blijft het elke dag noodzakelijk om effectief opdrachten binnen te halen. Dagelijks moeten we onze cliënten immers werk kunnen aanbieden dat hen voorbereidt op doorstroming naar de reguliere arbeidsmarkt. We laten enkele tevreden klanten aan het woord. Steeds meer klanten ontdekken trouwens de voordelen van de sociale tewerkstelling.
$$1 $$2 $$3

Onze diverse werkplaatsen hebben een mooi evenwicht gevonden tussen rendabiliteit in het werk en zorg aan de werknemers. Toch blijft het elke dag een opdracht om effectief opdrachten van klanten binnen te halen zodanig dat we werk kunnen aanbieden aan onze cliënten dat hen vooruithelpt in hun proces van doorstroming naar de reguliere arbeidsmarkt.

We laten enkele tevreden klanten aan het woord. Uit de gesprekken onthouden we dat onze klanten echt wel 'kwaliteit' vragen en ook krijgen. Steeds meer bedrijven ontdekken dan ook de voordelen van de sociale tewerkstelling.

Ook steeds meer openbare besturen kiezen bewust voor de sociale economie. Niet alleen omwille van het prijskaartje. Het is vaak ook een bewuste tewerkstellingspolitiek en tegelijk een poging om niet nog meer productie naar lage loonlanden te laten vertrekken.

Lees hierna enkele gesprekken met tevreden klanten

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.