De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 maandag 10 september 2007 00:00

Derde zee-zeildag ten voordele van De Sleutel

Een pak sympathisanten hebben op zondag 9 september opnieuw deelgenomen aan de zee-zeildag ten voordele van De Sleutel. Deze derde editie vond andermaal plaats in de eurojachthaven te Nieuwpoort. Echte zeilliefhebbers konden hun hartje ophalen: er stond een flinke bries op zee. We danken alle deelnemers voor hun steun.
$$R

Op zondag 9 september 2007 organiseerde de Nieuwpoortse jachthaven samen met de Fifty-One club van Nieuwpoort een familiale zeiltocht ten voordele van De Sleutel.

$$R

Voor de derde maal reeds. Ook de bewoners en de stafmedewerkers van onze Therapeutische Gemeenschap van Merelbeke waren opnieuw van de partij en namen deel met de Antwerp Flyer, een groot opleidingsjacht. Voor hen was dit het sluitstuk van een zeilopleiding kaderend in hun therapeutisch programma.
$$R$$L$$R
Voor het eerst werd deze zee-zeildag mede georganiseerd ten voordele van Tama Moana en Sail 4 Children, een therapeutisch zeilproject van het Educatief Centrum voor Gezinnen en Groepen Tronestik vzw. De samenwerking met De Sleutel verliep in een heel aangename, opbouwende sfeer.


$$L$$R$$R
We danken alle vrijwilligers en natuurlijk ook de deelnemers zelf. Hopelijk mogen we iedereen volgend jaar terug welkom heten!

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.