De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 dinsdag 22 april 2008 00:00

Anders Gewoon: De Sleutel participeerde aan Publieksdag Geestelijke Gezondheid

Op vrijdag 25 april organiseerde Anders Gewoon, een samenwerkingsverband tussen partners uit de Geestelijke Gezondheid in Vlaanderen, een allereerste publieksdag in het ICC nabij het Citadelpark te Gent. Het werd een groot succes. Het event wist zeker en vast het grote grote publiek te lokken. Ook De Sleutel was aanwezig.

$$1

Met deze nieuwe uitdaging wou Anders Gewoon alle belangstellenden een dag onderdompelen in de wereld van de geestelijke gezondheid.  Op het programma stond een gevarieerd aanbod van lezingen, workshops, infostands, tentoonstellingen, getuigenissen, muziek, po√ęzie, film, sport en theater die het thema geestelijke gezondheid op een interessante en verteerbare wijze zullen aansnijden. Zowel het grote publiek als wie reeds vertrouwd is met dit thema, vond er zeker zijn gading.

Vanuit De Sleutel zijn we aanwezig met het gidsenproject van de sociale werkplaats en met de tentoonstelling bloed Zweet en Tranen van de Therapeutische Gemeenschap voor Dubbel diagnose te Gent.

Een sfeerbeeld van de stand van ons gidsenproject.

$$2 $$3 $$4

 

 

 

 

Een sfeerbeeld van de tentoonstellingen en van de stand van onze Therapeutische Gemeenschap voor Dubbel diagnose te Gent.

$$5$$6$$7

 

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.