De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 vrijdag 08 augustus 2008 00:00

Sociale Werkplaatsen vieren WERKfeest

2008 is een feestjaar voor de sociale werkplaatsen. Ook bij De Sleutel. Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan, organiseert het overkoepelende Samenwerkingsverband Sociale Tewerkstelling (vzw SST), een grote dag van de Sociale Economie in Brugge. SST is de koepel van de Sociale Werkplaatsen en Arbeidszorginitiatieven in Vlaanderen waarbij ook de vzw Sociale Werkplaats De Sleutel is aangesloten. Het event – met naast workshops ook een heuse voetbalcompetitie- vindt op maandag 8 september plaats in het Jan Breydelstadion in Brugge.

Op maandag 8 september 2008 wordt voor alle werknemers en medewerkers van sociale werkplaatsen een groot WERKfeest georganiseerd. Op die dag wil men het 20-jarig bestaan van het Samenwerkingsverband Sociale Tewerkstelling én het 10-jarig bestaan van het decreet op de sociale werkplaatsen vieren.

$$1

SST lanceerde dit voorjaar een oproep naar alle sociale werkplaatsen om deel te nemen aan deze dag van de sociale economie. Op het parallelprogramma staan een reeks workshops rond het thema sociale economie. Aan de voetbalcompetitie nemen zowel de begeleidende staf als de doelgroepmedewerkers mee. De finale wordt gespeeld op het hoofdterrein van het Jan Breydelstadion. KSV Cercle Brugge is de gastheer en biedt professionele ondersteuning met haar staf en spelers van de A kern. . Nooit eerder heeft een niet-officiële voetbalploeg een wedstrijd mogen spelen op de grasmat van het Jan Breydelstadion... Een grote eer dus.

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.