De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 woensdag 16 september 2009 00:00

Zee-zeildag opnieuw voltreffer

Een pak sympathisanten heeft op zondag 13 september opnieuw deelgenomen aan de Zee-zeildag ten voordele van De Sleutel. Ook de riviertocht - in het kader van Open monumentendag met een tussenstop in Diksmuide – kon op heel wat bijval rekenen.

$$R6

Op zondag 13 september 2009 organiseerde de Nieuwpoortse Eurojachthaven samen met de Fifty-One club van Nieuwpoort voor de vijfde maal een familiale zeiltocht ten voordele van De Sleutel. We mochten bijna 400 deelnemers verwelkomen. Voor de echte zeilliefhebbers was de tocht op zee een mooie uitdaging. Er stond immers een ferme zeebries.

Ook de bewoners en de stafmedewerkers van onze Therapeutische Gemeenschap voor dubbel diagnose van Gent waren van de partij en namen deel met de Antwerp Flyer, een groot opleidingsjacht. Voor hen was dit het sluitstuk van een zeilopleiding kaderend in hun therapeutisch programma.

$$R4 $$R5$$R3

 

 

 

Een 100-tal deelnemers koos bewust – bijvoorbeeld gezinnen met kleinere kinderen - voor de riviertocht op de Ijzer. Tijdens een tussenstop konden de liefhebbers proeven van een bezoek aan Diksmuide dat in het kader van de Open Monumentendag – met als thema "zorg" – de deuren had opengezet o.m. van het Minderbroedersklooster, het Begijnhof, de Ijzertoren, ...

$$R1$$R2

 

 

 

 

De Zeezeildag werd passend afgesloten met een kleine receptie verzorgd door de 51 Club.

We danken alle sponsors, alle schippers, alle helpende handen van de Vlaamse Vereniging voor Watersport Nieuwpoort, de Fifty One Club en natuurlijk ook de deelnemers zelf.

 Hopelijk mogen we iedereen volgend jaar terug welkom heten!

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.