dinsdag 15 december 2009 00:00

Klanten van Sociale Werkplaats De Sleutel aan het woord

In deze reeks bijdragen laten we de opdrachtgevers van Sociale Werkplaats De Sleutel aan het woord. Zij zijn immers belangrijke partners in deze werking. Bedrijven en ook zelfstandigen zijn bovendien vaak op zoek naar nieuwe werknemers. Onze werkplaats kan een partner zijn in hun zoektocht via de doorstroom van onze medewerkers-cliënten naar het reguliere bedrijfsleven. Werk als hefboom voor re-integratie.

We bekijken hierna de werking van onze sociale werkplaats vanuit de bril van onze klanten. In een viertal bijdragen verneemt u hoe opdrachtgevers zowel uit de privé als uit de openbare sector hun partnership met Sociale Werkplaats De Sleutel evalueren. Ze vertellen over het onstaan, het verloop en de meerwaarde van samenwerking.

Zouden deze klanten Sociale Werkplaats De Sleutel ook aanbevelen...

$$R1

 

In de bijdrage "Stiptheid troef in renovatie", vertelt Koen Heyvaerts van Sociale Verhuurkantoren Antwerpen (SVKA) over de samenwerking met de renovatie-afdeling in Antwerpen.

 

 

$$L3

In het artikel "AB Screen tevereden klant van Industriële werkplaats" verneemt u waarom zaakvoerder Mylene Depuydt kiest voor De Sleutel.

 

 

$$R2

Naast economische argumenten ("value for money") speelt ook het sociale aspect een belangrijke rol, zo geeft projectleider infrastructuur Patrick Van der Linden aan in de bijdrage "Groenonderhoud bij Agfa-Gevaert".

$$L4

Het artikel "Renovatie-afdeling werkt flexibel en levert goede kwaliteit" maakt dan weer duidelijk dat autonome gemeentebedrijven (zoals bijvoorbeeld het AG Stadsontwikkelingsbedrijf Gent) de samenwerking met de sociale economie bewust hoog op de agenda plaatsen.

 

 

 

Latest from

back to top