De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 dinsdag 23 februari 2010 00:00

Dagcentrum De Sleutel in Antwerpen gooit de deuren open voor verwijzers

De 20ste verjaardag van Dagcentrum De Sleutel Antwerpen is bekroond met één nieuw dak en tal van fijne werklokalen. Op donderdag 25 maart gooit het Dagcentrum Antwerpen daarom de deuren open speciaal voor verwijzers. Het centrum in Antwerpen is een ambulant oriëntatie- en behandelingscentrum, voor mensen die problemen ervaren met illegaal druggebruik.

Na de officiële opening van het vernieuwde dagcentrum (in de voormiddag) in aanwezigheid van Monica De Coninck, OCMW-voorzitster en Schepen van Sociale Zaken Antwerpen, nodigt het dagcentrum vanaf 14 u haar verwijzers uit de sector uit op een Opendeurdag.

De opendeurdag is dus specifiek bedoeld voor hulpverleners waar we mee samenwerken.  We werken met inschrijvingen vooraf. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan kan u voor meer informatie contact opnemen met het onthaal van het dagcentrum Antwerpen via 03 233 99 14.  

 

$$1 $$3

 

Programma opendeur voor hulpverleners

•           Doorlopend onthaal van 14 tot 17 uur

•           Rondleidingen met gids en kennismaking met deelwerkingen

•           Nababbelen met een hapje en een drankje

Dagcentrum De Sleutel Antwerpen is een ambulant oriëntatie- en behandelingscentrum, voor mensen die problemen ervaren met illegaal druggebruik.

$$2$$4

De hulpvraag van de cliënt is er het startpunt om een veranderingsgericht proces op gang te brengen. Een multidisciplinair team staat er in voor een modulair hulpverleningsaanbod: een individueel luik (aanmelding, oriëntatie, individuele begeleiding, infogesprekken voor ouders) en groepsprogramma’s (interactiegroep, woonkamer, hervalpreventie). Er is bijzondere aandacht voor het werken met minderjarigen en voordoorverwijzingen vanuit justitie.

Vooraf inschrijven voor dit namiddaggedeelte is verplicht.

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.