De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 maandag 04 oktober 2010 00:00

Cercle-spelers te gast in dagcentrum De Sleutel Brugge

In ons Dagcentrum De Sleutel is de aftrap gegeven voor een nieuw seizoen van samenwerking met eerste klasse voetbalploeg Cercle Brugge. Reeds voor het vierde jaar op rij komen er iedere woensdagnamiddag twee Cercle-spelers naar het dagcentrum om de sportactiviteit van het dagbehandelingsprogramma te begeleiden.

$$R3

Op dinsdag 14 september werd in Dagcentrum De Sleutel de jaarlijkse aftrap gegeven voor de samenwerking met eerste klasse voetbalploeg Cercle Brugge. Deze samenwerking is dit jaar al weer aan zijn vierde jaargang toe en bestaat er in dat iedere woensdagnamiddag twee Cercle-spelers afgevaardigd worden om de sportactiviteit van het dagbehandelingsprogramma binnen het dagcentrum te begeleiden. 

 

$$R2

 

De voltallige Cercle-equipe kwam dan ook langs voor een kennismaking en werd daarbij door de cliënten van de dagbehandeling vergast op een hapje en een drankje. Daarna werden de spelers in groepjes verdeeld voor een (meertalige) rondleiding doorheen het centrum met uitvoerige informatie over de algemene werking van het dagcentrum en van de dagbehandeling in het bijzonder.

 

$$R1

 

Tijdens het gezamenlijk middagmaal konden spelers en cliënten nader kennis maken. Helemaal binnen de geest van de samenwerking werd er in de namiddag een sportactiviteit voorzien. Enkele sympathieke vrijwilligers van frisbeeploeg “de Freezbeeezz” kwamen uitleg geven over deze voor velen onbekende competitiesport, gevolgd door een korte initiatie. De dag werd afgesloten met een klein frisbee-tournooi op de terreinen van het dagcentrum.

 

 

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.