De Sleutel Logo

Een OPNAME en MEERDERJARIG?
Bel 09 3606229
Meer info

 donderdag 16 december 2010 00:00

Terugblik op Zee-zeildag 2010: enkele reacties van deelnemers

We blikken even terug op de Zeezeildag 2010. Deze activiteit ten voordele van De Sleutel vond plaats op 12 september in Nieuwpoort. Het was reeds voor de zesde maal dat de Nieuwpoortse jachthaven samen met de Fifty-One club van Nieuwpoort deze familiale zeiltocht organiseerde. We laten enkele tevreden deelnemers aan het woord.

Om opnieuw naar uit te kijken

Onze jaarlijkse Zee-zeildag, deze keer georganiseerd op zondag 12 september, begon onder een slecht gesternte. De regen viel met bakken uit de lucht! Dagen op voorhand en de hele nacht ervoor had het geregend. Zou dit het eerste jaar worden dat we de deelnemers moeten  afbellen? Om 10 uur verdween gelukkig de regen. Er stak een licht briesje op en de zon brak door. Meteen de start van weer een fantastische Zee-zeildag. Full house, vaste klanten, mooie boten en een bijzonder familiale sfeer. De Zee-zeildag, een vaste waarde en een moment om jaarlijks naar uit te kijken.

Rita Brauwers, Externe Relaties

 

$$1 $$2 $$3 $$4

 

 

 

 

Heel wat zeilervaring opgedaan  

Ik vond het een zeer fijne dag. We hadden geluk met het stralende weer, dus was het dubbel genieten. De zeilers waarmee we mochten meevaren hebben ons warm ontvangen, ze waren zeer gastvrij. De ge├»nteresseerden konden ook heel wat zeilervaring delen en ieder van ons heeft aan het roer gezeten.

Wij hadden ons met 5 personen ingeschreven met de vraag om samen te zitten. Aan deze vraag werd voldaan dus ook daarover tevredenheid. Ook mijn gezelschap, inclusief mijn zoon, vond het een zeer fijne dag. Zeker een aanrader.

 

Gerda De Groof
Arbeidstrajectbegeleider Sociale Werkplaats

filmpjeimage

Inschrijven E-zine

Invalid Input

Gelieve akkoord te gaan met onze privacy overeenkomst.
Bekijk de privacy voorwaarden.